Friday, 11 July 2008

2000 Hits

We have reached 2000 Hits! This is amazing. We have also got some visitors, Christer, Little Jonas, and Ådne. The action just keeps building while we are playing LOST. The game is not excactelly the greatest game in the world, but I had'nt played it so much, so that's why we picked it. We are playing it on the 40GB version.

6 comments:

Anonymous said...

er vel egentlig ikke noe å skryte av.. men creds for at dere klarer å lage mye oppstyr rundt det, med artikler både i aviser og på gamer.no. hadde dere sittet våkne i en uke i strekk å spilt hadde det vært imponerende, men å spille på skift, med søvn inkludert er jo som en helt vanlig spilluke for spill-nerder.

Aanestad said...

Jada jada... men please, for deres egen skyld. sjekk opp i ordboka ++ før dere skriver noe. Får vondt...

Anonymous said...

Seriøst, dette var ikke så imponerende som jeg hadde trodd. Slik som han andre sa, så hadde det vært mer imponerende hvis dere var våken hele uka. men nå er dere jo helt normale spille geeks...ikke for å være negativ me ja please sjekk opp i ordboka

Anonymous said...

Hvorfor gidde å skrive på engelsk?

Anonymous said...

Dersom en mener prosjektet er dumt og at dette ikke er noe - ja hvorfor går en inn på siden? Hvorfor gidde å skrive så mye negativt? Ja de fikk også DEG til å sjekke siden!!!!!

Anonymous said...

Hei vannhode - når develger å lage en blogg og bli profilert i media så må de faen meg også tåle at folk har noen kommentarer som ikke nødvendigvis er positive.